3/04/2015

Könyv

Sziasztok!
Azért kezdem el a blogot is írni, nem csak az irományaimat - nevezzük novellának - feltölteni, hogy tudjátok ki is írja! :)


Na vágjunk is bele az első bejegyzésembe!

Most épp betegen vagyok itthon, de ez az utolsó nap, holnap már megyek suliba. Betegségem alatt a kezembe akadt egy nagyon érdekes könyv, amit alig bírok letenni. 
Anyával mentünk éppen haza az orvostól, mikor bementünk a coop-ba, ahol le voltak értékelve a könyvek. Tudniillik anya is és én is nagy könyvimádók vagyunk, ezért rendszerint ha könyves polcot látunk át szoktuk nézni. Nos így akadtam rá Völgyessy Véda könyvére is, melynek címe Szex és Női lélek. Fantasztikus könyv! Nem szabad rögtön a borítóról ítélni! Az első 20 oldal tömény kamaty, ha nagyon nem érdekelnek az ilyen dolgok, megszabadítalak tőle, hogy el kelljen olvasnod ahhoz, hogy be tudj kapcsolódni a történetbe. Egy fontos személy van csak: Angelo a 30-as évei elején járó olasz üzletember, aki később a NAGY szerelem lesz. Én most tartok a 96, oldalon a 277 oldalas könyvben, még csak tegnap kezdtem neki, ugyan tegnap előtt vettük, de sokat kellett tanulnom, hogy bepótoljam a lemaradást. A barátaimnak, mikor meséltem, mit olvasok két táborra szakadtak. Az egyik - akik közé sajnos a barátom is tartozik - a "kuncogós 'Na megint jó olvasnivalót találtál!'-t mondós csapat, a másik pedig a 'Minden egyes piszkos részletét el kell, h meséld!'-t mondós. Én viszont mind két csapatnak csak annyit mondtam: Aki nem csinálja, beszél róla, aki nem tud beszélni róla, az olvas!



Hi!
I started to write a blog because I wanted you to know who is the girl who writes these storys. 
(But if you understand only this, you don't understand my writings. Sorry I'm learning english but I'm not enough brave to write in this language a whole story)

Let's start to write my first post!

I have to stay at home 'cause I'm sick but this is the last day, tomorrow I will go to school.
When I was sick I've got a new book which is so interesting I can't put it down.
We went to my doctor with my mom on monday and when we finished we went to the coop (this is a Hungarian market) and 'cause we are big fans of books first we went to the bookcase where we saw there was a big sale. There met I with Véda Völgyessy's book which name is Sex and the woman's soul. Pls don't judge by on the cover! It's not another book about sex! It's a great book about a young woman and her life. The first 20 pages are about the sex. But after that she starts to write about her first BIG love, Angelo, the 30-year-old italian business man, and her friends, about the university of Debrecen and the university-life. I'm now at the page 96 of the 277-page-book because I had a lot of homework and I had to learn a lot. I've started to read that just yesterday afternoon and I realy like it :) When I mentioned my friends what I read they made 2 team. The first team - where unfortunately my boyfriend is too - was just giggling and they said" You've found for yourself a good reading material again", the second team said " You need to tell me every dirty details of the book!" . I am in the 3. team who says " Who can't do it, speak about it and who can't speak about it, read about it! :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése